Antalya Duvar Kağıdı

Hem dostu hem de ekonomik olmasından dolayı ev ve iş yerlerinde başlıca tercih sebebi olan duvar kâğıtları 15 yıla kadar dayanıklılık gösterebiliyor. Duvar kâğıtlarının fiyat aralığının boya ile hemen hemen aynı olduğunu söyleyen“Reis os.. usta Duvar kâğıtları boyaya oranla görselliğinin daha göz alıcı olması sebebiyle ilgi ile karşılanıyor. Duvar kâğıdı hava alma özelliğinden dolayı çevre dostu bir dekorasyon malzemesidir. Ayrıca duvar kâğıdı uygulaması yapılan mekânlarda en az 15 yıl boyunca da dayanıklılık gösteriyor. Duvar kâğıdı su geçirmez, nemden etkilenmez, alev almaz, yapımı kolaydır. Kısa süre uygulanabilmesi, mekâna ferahlık katması, koku yapmaması ve uzun ömürlü olması kullanıcılar tarafından tercih edilmesinin başlıca sebeplerindendir.”

Size bir kaç önerimiz bulunmakta


Duvar kağıtları artık dünyanın her yerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Özellikle Avrupa’da daha çok tercih edilen taş desenli duvar kağıtları günümüzde ülkemizde de kullanılmaya başlamıştır.
Taş desenli mutfak dekorasyonunda en önemli nesne duvar kağıtlarıdır. Bunda da en dikkat edilen şey bu kağıtların sağlıklı olmasıdır. Taş duvar kağıtları, son 10 yılda çok ciddi oranda kullanılmaya başlamış ve ev ve ofis duvarlarının aranan dekorasyon çeşitlerinden olmuştur. Hanımların çok tercih ettiği taş desenli duvar kağıtları bu yılın da modası olmuştur. 2015 de taş desenli duvar kağıtları kolayca yapıştırılabilen, uygun fiyatlı ve geniş çeşitli tasarımlarıyla karşımıza çıkmaktadır.

Taş desenli tasarımlar ev dekorasyonun da yerini aldığından bu güne üretici firmalar farklı dekorasyon ürünlerini tüketiciye sunmaya devam etmektedir. Taş desen duvar kağıdı akımı modellerine de yansımış işyeri, ofis ve evlerin duvar dekorasyonun da yerini alarak mekanlara şıklık katmaya başlamıştır. Duvar kağıdı modelleri son yılların duvar dekorasyonun da önemli bir detayı olarak yer aldığı için farklı renk ve desenlerini tüketiciye sunan firmaların tasarlamış olduğu taş desenli duvar kağıdı modelleri ve dekorasyonu oldukça geniştir
Antalya duvar kağıdı sunar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Duvar Kağıdı Nasıl Duvara Şey Ettirilir